138259229wfqwqf

O lo'o umia e le CPSC?E te iloa o le a le CPSC?

1. O le a le uiga o le “css hold”?

CPSC (Consumer Product Safety Committee) , O lana matafaioi o le puipuia lea o mea e fiafia i ai tagata Amerika e ala i le faʻatuina o tulaga faʻatulafonoina poʻo le faʻasaina o oloa faʻatau, ma e ala i le asiasia o oloa e ono lamatia e faʻaitiitia ai manuʻa ma lamatiaga i oloa faʻatau ma tausia le saogalemu o le tagata lava ia ma le aiga.

CPSC

O le CPSC o loʻo i ai le lautele lautele o tulafono faatonutonu, mataʻituina le silia ma le 15,000 oloa faʻatau, aemaise lava oloa a tamaiti, meafale fale, isi oloa faʻatau faʻaaogaina i totonu o le fale, aʻoga, faʻafiafiaga ma aʻoga.

O mea pito sili ona taua o oloa a tamaiti, pe o meataalo, lavalava poʻo mea masani o aso uma e matua faʻatulafonoina, ma o mea e asiasia e aofia ai: mumu mumu, faʻamama, ma le iloiloga o mea o loʻo i ai poʻo lamatiaga i tamaiti e puipuia ai i latou mai le afaina.

Ia Mati 2021, na auai le CPSC i le ofisa o tiute a Amerika, oloa faaulufale mai e tusa lava pe latou pasia le taʻutinoga, afai e le tatalaina e le CPSC, e le mafai ona faʻatau atu, ae naʻo le toe tuʻuina i totonu o le fale teu oloa.

O mea autu o le CPSC:

1. Fa'atūina tulaga fa'atulafonoina fa'atulafonoina i le Iunaite Setete atoa

2.Further tulafono faatonutonu o meataalo o loʻo iai le taʻitaʻi

3. Su'e fa'ailoga i meataalo

4. Fa'aliliuina tulaga fa'apitoa ASTM F963 i se tulaga fa'atulafonoina

5.Mandatory su'ega lona tolu o nisi oloa a tamaiti

6. Fa'atino fa'atonuga ile ono phthalates i meataalo

163031796

 

2. O le a le faʻavae o le CPSC faʻatinoga?

O le faʻatinoga o le CPSC e faʻavae i luga o le CPSIA, CPSIA o se tulafono faatonutonu, lea e faʻamaonia ai le tulaga o le lelei o oloa.

3. O le a le CPC tusipasi?

Tusipasi o oloa a Tamaiti, CPC o se tusi faamaonia na tuʻuina atu e se fale suʻesuʻe lona tolu na faʻatagaina e le CPSC ina ua uma ona suʻeina le oloa e tusa ai ma tulafono faatonutonu ma faʻavae i luga o faʻamaumauga o suʻega

E fa'atatau i oloa uma o lo'o fa'aogaina e tamaiti e 12 tausaga ma lalo ifo, e pei o meata'alo, moega pepe, lavalava o tamaiti, ma isi.

Tuuina atu e le gaosi oloa pe a gaosia i le lotoifale i le Iunaite Setete, poʻo le tagata faʻaulufale mai pe a gaosia i se isi atunuu

I se isi faaupuga, o tagata faʻatau atu tuaoi, e pei o "tagata faʻaulufale mai", e manaʻo e faʻatau atu oloa na faia i fale gaosi Saina i le Iunaite Setete, latou te manaʻomia le tuʻuina atu o tusi faamaonia CPC i Amazon o se faʻatau oloa.

O le tusi faamaonia a le CPC e aofia ai mea autu nei:

1, O faʻamatalaga faʻamatalaga o oloa o loʻo ufiufi e lenei tusi faamaonia

2, Ta'iala ta'itasi o le CPSC Children's Product Safety Regulation o lo'o fa'asino i lenei oloa fa'amaonia.

3、E mana'omia le fa'amatalaga a le kamupani fa'aulufale mai a le US po'o le kamupani gaosi oloa

4、Faʻamatalaga faʻafesoʻotaʻi mo tagata suʻega faʻamaumauga o suʻega

5, aso gaosiga o oloa ma le tuatusi o le gaosiga

6, Aso ma tuatusi mo le tausisia o le tausisia o tulafono faatonutonu mo le saogalemu o oloa

7、Su'esu'e vaega lona tolu ua fa'atagaina e le CPSC mo le fa'ata'ita'iga e mana'omia mo le fa'amaonia

1677825076123

 

Afai e le ausia tulaga o loʻo taʻua i luga, pe a fai o le asiasiga o oloa mo le faʻataʻitaʻiga ma le asiasiga, o le a faʻamautinoa e le aganuʻu e le agavaa oloa ma oʻo atu ai i le taofia o oloa.

E le gata i lea, o le Amazon US CPC tusipasi e fa'atulafonoina mo oloa a tamaiti, pe a le o le CPC tusipasi e le o maua i luga o le tulaga e fa'atau atu ai oloa.

4.CPC fa'amaonia su'ega o a mea?

1. Su'ega fa'aletino (mata ma'ai, fa'aoso, fa'amau fao, ma isi)
2. Mugofie
3. Oona (mea leaga)

 

Ole fua ole asiasiga ile maketi e le o iai, e faʻaitiitia ai le fua ole asiasiga Ia mautinoa e tuʻuina atu faʻamatalaga o le kilia o le tiute e fetaui ma le uta moni, ma tausisia le sami Aua le faʻalavelave!


Taimi meli: Mati-03-2023