138259229wfqwqf

Tala fou!Ose fa'alavelave i luga o se va'a mega container ma fa'aleagaina tele kapoti!

tala fou (3)

Talu ai nei, na pa'ū ai se koneteina mai se va'a la'u tele e 12,118 TEU le malosi e fa'aigoaina "EVER FOREVER" a le Evergreen Marine Corp. a'o la'u i lalo i le Taulaga o Taipei.

E iai le talitonuga o le faalavelave na mafua ona o le le lelei o le taulimaina o le crane e le tagata faigaluega.

O le faalavelave na tupu i le aoauli o le 27, Taipei port container terminal i matu ono uafu 17 masini alalaupapa masalomia o le laʻuina o uta, ma le le iloa 7 containers na pauu mamafa i luga o le eleele, o le vaaiga foi na alu ese ai le asu ma le pefu.

7 koneteina faaputuputu faatasi mimilo ma deformed malepe, o loʻo i ai felauaiga a le aufaigaluega, tu i tafatafa o le vaaiga, e mafai foi ona vaʻaia le masalomia o taavale inisinia samasama paka i le itu.

Ua fa’ailoa mai, sa i ai isi tagata o lo’o galulue i le uafu, fa’alogoina le leo tele o lo’o fa’anatinati atu loa e siaki, popole i se isi, o le ta’avale, ua nutimomoia i lalo, ae ua laki e leai se isi na ui ane, leai se fa’alavelave.

O lo’o fa’ailoa mai o le va’a container lea e fa’aigoaina o le “Ever Forever” o lo’o fa’agaioia e le Evergreen Marine Corporation, e tusa ma le 12,118 TEU, o lo’o folau mai Oakland, ISA (Oakland) aga’i atu i le auala i luga o le Pasefika.

O le vaʻa e aofia ai le tele o kamupani vaʻa tutusa, e aofia ai le ANL, APLC, MA CGM, COSCO SHIPPING, EVERGREEN, ONE, OOCL, ma isi. E valaʻau i Yantian, Hong Kong, Xiamen ma isi taulaga taua i Saina.

“Na tuua e Ever Forever Los Angeles ma Oakland i le aso 8 ma le 14 o Aokuso mo Saina ae tuua Taipei, Saina i le aso 29 o Aokuso ma taunuu ai i Xiamen i le aso 30 o Aokuso.

E tusa ai ma le fuafuaga o le folauga, o le “Ever Forever” o le a valaau i Hong Kong Port, Saina i le aso 1-2 o Setema, ma le Yantian Port i le aso 2-4 o Setema, ona folau atu lea i Los Angeles ma Oakland Port.

Matou te toe faamanatu atu i tagata e ana uta o loo i ai uta i luga o lenei vaa, ina ia silasila totoa i le faaleagaina po o le tuai o le vaa.

tala fou (4)

Taimi meli: Aukuso-13-2022